back

Про надання дозволу комунальному лікувально-профілактичному закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області на передачу майна в оренду

12 грудня 2012

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дванадцята сесія шостого скликання)

5 грудня 2012 року
м.Чернігів

Про надання дозволу комунальному
лікувально-профілактичному закладу
«Чернігівська центральна районна
лікарня» Чернігівської районної ради
Чернігівської області
на передачу майна в оренду

Розглянувши звернення комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області від 19 листопада 2012 року № 2532 про надання дозволу передати нерухоме майно площею понад 200 кв.м в оренду, керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 та статтею 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до статті 5 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», розділу 1 Положення про порядок передачі майна спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району в оренду, затвердженого рішенням районної ради від 15.09.2011 року «Про підвищення ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району шляхом удосконалення орендних відноси», районна рада в и р і ш и л а:

1. Надати дозвіл комунальному лікувально-профілактичному закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області передати в оренду частину напідвального приміщення загальною площею 236,53 м2 в будівлі поліклініки по вул. Шевченка, 114 м. Чернігова, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району, для розміщення їдальні.

2. Головному лікарю комунального лікувально-профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» Чернігівської районної ради Чернігівської області Руденку Д. М. забезпечити надання майна в оренду згідно норм рішення районної ради від 15.09.2011 року «Про підвищення ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району шляхом удосконалення орендних відносин».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин