back

23 червня 2020

Шановні державні службовці!

Сердечно вітаю вас із професійним святом та висловлюю найщиріші слова подяки усім державним службовцям, які з повною віддачею працюють та працювали на благо жителів Чернігівського  району.

Працювати в державних органах, забезпечувати виконання завдань і функцій держави, допомагаючи громадянам у вирішенні соціально важливих питань – це і є справжня професія державних службовців. Людей, від яких значною мірою залежить успіх економічних та соціальних перетворень у країні, добробут  громадян та їх відношення до влади. Саме тому суспільство покладає на державних службовців особливо важливі завдання, чекає від них компетентності, ініціативи та відповідального ставлення до справи.

Цитуючи Любомира Гузара: «У світі було б набагато менше зла, якби всі, хто має владу, розуміли, що в їхніх руках прекрасний спосіб служити іншим людям», закликаю кожного з вас пам’ятати, що запорукою успішного виконання поставлених завдань є професіоналізм, старанність, завзяття, прагнення до самовдосконалення, справедлива амбіційність та віра в зміни на краще.

З особливим теплом хочу подякувати за сумлінну та багаторічну працю ветеранам, які більшу частину свого життя присвятили державній службі та зараз перебувають на заслуженому відпочинку.

Від душі бажаю всім державним службовцям Чернігівського району міцного здоров’я, невичерпної енергії, добра, життєвих гараздів та успіху  у вашій важливій і відповідальній місії – вірно і чесно служити народові України!

 

З повагою

Голова районної ради  Олександр Ларченко