back

10 травня 2020

          10 травня святкує свій День народження депутат Чернігівської районної ради Галковська Надія Миколаївна!

Голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко вітає Надію Миколаївну з Днем народження!

Шановна Надіє Миколаївно!

Прийміть сердечні вітання і найкращі побажання з нагоди Вашого дня народження!

Ваш життєвий шлях є прикладом сумлінного та високопрофесійного ставлення до своїх громадянських та службових обов’язків, свідченням Вашої державницької позиції у справі служіння українському народові. Своє життя Ви присвятили творчій та  самовідданій праці. За Вашими плечима – багаторічний досвід і визнання. Професіоналізм,  безмежна відданість справі, працьовитість і наполегливість у досягненні поставлених цілей, професійна компетентність, активна життєва позиція дали Вам змогу досягти значних успіхів у професійній та громадській  роботі та  здобути шану і повагу серед  колег  і жителів  не лише Чернігівського району.

Ви – справжній лідер, талановитий учитель, мудрий наставник, творча і щира людина.

У цей святковий день, бажаю Вам, Надіє Миколаївно, міцного здоров’я, щастя, успішного здійснення задумів, тепла і любові рідних та підтримки друзів. Бажаю, щоб кожен Ваш день був наповнений творчістю, творенням, радістю і задоволеністю від того, що Вами зроблено! Нехай душа завжди буде квітучим, пахучим садом, який дарує красу, а потім приносить гарні, корисні й необхідні людям плоди!

Нехай Вам таланить на однодумців, колег, доброзичливих і щирих людей, а накопичений життєвий досвід і мудрість допоможуть досягти нових звершень!

З повагою голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко