back

07 травня 2020

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Проєкт рішення сесії  Седнівської селищної ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Седнівської селищної ради на 2021 рік»»

Відповідно до ст.ст. 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Седнівська селищна рада повідомляє про оприлюднення проєкту рішення сесії Седнівської селищної ради «Про встановлення місцевих податків та зборів на території Седнівської селищної ради на 2021 рік»».

Розробник: виконавчий комітет Седнівської селищної ради.

Проєкт регуляторного акту та аналіз його регуляторного впливу будуть розміщені (оприлюднені) на офіційному сайті Чернігівської районної ради (chern-rayrada.cg.gov.ua) у розділі «Сільські, селищні ради. Регуляторні акти».

Термін приймання пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акту становить один місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі на адресу розробника: Седнівська селищна рада, вул..Я.Лизогуба, 21, смт.Седнів, Чернігівський район, Чернігівська область, 15522. тел./факс: (0462) 68-27-42 та/або на електронну адресу: sednevsr@ukr.net.