back

Про внесення змін до Програми створення івикористання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Чернігівському районі на 2011 – 2015 роки

23 листопада 2012

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
(дванадцята сесія шостого скликання )

_______грудня 2012 р.
м. Чернігів

Про внесення змін до Програми створення і
використання матеріальних резервів для запобігання,
ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і
природного характеру та їх наслідків у Чернігівському
районі на 2011 – 2015 роки

Керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 29 березня 2001 року № 308 «Про порядок створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків», з метою забезпечення оперативного проведення заходів по запобіганню виникнення надзвичайних ситуацій, першочергових робіт із ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій районна рада в и р і ш и л а :

1. Внести наступні зміни до Програми створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Чернігівському районі на 2011 – 2015 роки (далі Програма), затвердженої рішенням Чернігівської районної ради від 30 грудня 2010 року:

1.1. Пункт 2 «Визначення номенклатури, обсягів та норм накопичення матеріальних резервів місцевого та об’єктового рівнів» розділу VIІI «Основні заходи реалізації Програми» викласти в наступній редакції:

«Номенклатуру запасів матеріального резерву місцевого рівня (районної державної адміністрації) складають паливно-мастильні матеріали. Конкретний вид паливно-мастильних матеріалів ( автомобільний бензин різних марок, дизельне пальне, моторні масла) та обсяги їх накопичення щороку визначаються комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації в межах обсягу коштів, які пропонується залучити на виконання Програми (додаток до Програми), і затверджуються розпорядженням голови райдержадміністрації. Виходячи із конкретної техногенно-екологічної обстановки, що може скластися на території району, комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації має право вносити зміни до номенклатури паливно-мастильних матеріалів та обсягів їх накопичення в межах призначених асигнувань.

Номенклатура обсягів та норми накопичення матеріальних резервів об’єктового рівня щороку визначаються і затверджуються наказами керівників підприємств.

Відповідальний - відділ з питань охорони здоров’я та надзвичайних ситуацій райдержадміністрації».

1.2. Виключити із додатків до Програми Додаток №2 «Номенклатура матеріальних засобів для створення місцевого матеріального резерву для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Чернігівському районі»

У зв’язку з цим Додаток №1 до Програми «Ресурсне забезпечення Програми створення і використання матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Чернігівському районі на 2011-2015 роки» вважати Додатком до Програми.

2. Чернігівській районній державній адміністрації:

2.1. Забезпечити щорічну розробку номенклатури матеріальних резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків у Чернігівському районі;

2.2. Активізувати роботу з керівниками підприємств, установ та організацій по створенню та накопиченню об’єктових резервів для запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань бюджету, фінансів та соціально-економічного розвитку району.

Голова районної ради М.Б. Литвин