back

01 травня 2020

1 травня святкує День народження оператор комп’ютерного набору відділу забезпечення діяльності ради виконавчого апарату Чернігівської районної ради Савченко Лариса Іллівна!

Голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко та виконавчий апарат районної ради вітають Ларису Іллівну з Днем народження!

Щирій, порядній, добрій, оптимістичній, «легкій», простій, відповідальній,  чуйній, уважній, веселій сьогоднішній іменинниці наші щирі поздоровлення і найліпші побажання!

Хай у Вас, шановна Ларисо Іллівно, буде дуже багато доброго, веселого і щасливого в житті! Хай Ваша оселя буде наповнена сміхом, приязню, затишком, спокоєм і добром! Нехай буде багато вірних та надійних друзів, поряд здорові та щасливі рідні і близькі, а в серці живе радість і доброта! Хай мудрість і терпіння допомагають долати життєві перешкоди, а на шляху зустрічаються лише добросердечні і доброзичливі люди!

Бажаємо Вам доброго здоров’я, удачі та щирих щоденних веселих посмішок! А ще — вдалих днів, хороших новин, величезної сили духу, приємних подій та невичерпного оптимізму!

З Днем народження!

З повагою

Голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко

Виконавчий апарат районної ради