back

30 квітня 2020

Шановні прикордонники та ветерани прикордонної служби!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня прикордонника.

День прикордонника для кожної країни – свято особливо значуще, адже працівники цієї професії охороняють державний кордон на суші  і в морі. Свято має особливе значення для України, в якій вже сьомий рік йде розв’язана Російською Федерацією війна.

Прикордонник - один з перших, хто стоїть на шляху до збереження спокою, добробуту та цілісності нашого суспільства. Ви завжди були надійним захистом та опорою української державності, твердою гарантією безпеки Батьківщини. Сьогодні, жителі Чернігівського прикордонного району  та і ввесь український народ покладає на вас особливі надії.

Шановні охоронці державних рубежів!

З нагоди свята висловлюю  вам подяку за сумлінне та самовіддане виконання конституційного обов’язку, вагомий внесок у зміцнення непорушності наших кордонів, захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України. Бажаю вам ніколи не знати гіркоти поразки і розчарувань. Зичу вам  міцного здоров’я, щастя в родинах, невичерпного оптимізму та наснаги, мирного неба та Божого захисту у вашому  вірному служінні на рубежах нашої незалежної країни.

Голова районної ради Олександр Ларченко