back

Про дитячий заклад оздоровлення та відпочинку “Юний хімік"

16 листопада 2012

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дванадцята сесія шостого скликання)

____ грудня 2012 року
м.Чернігів

Про дитячий заклад оздоровлення
та відпочинку “Юний хімік”

Розглянувши звернення ліквідатора Публічного акціонерного товариства «Чернігівське хімволокно» - арбітражного керуючого Кіцула Сергія Богдановича щодо прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Юний хімік», що знаходиться по вул. Шевченка, 89-а в смт. Седнів, Чернігівського району, Чернігівської області і належить на праві власності Публічному акціонерному товариству «Чернігівське хімволокно», яке визнано банкрутом, враховуючи відсутність коштів у районному бюджеті, необхідних для фінансування та утримання цього закладу, на базі якого оздоровлювались і відпочивали діти з усіх населених пунктів області, та з метою його подальшого збереження, керуючись пунктами 19, 20 частини 1 статті 43, ст. 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до частини 7 статті 15 Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей», статті 26 Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом», статті 4 Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», районна рада в и р і ш и л а:

1. Не надавати згоди ліквідатору Публічного акціонерного товариства «Чернігівське хімволокно» - арбітражному керуючому Кіцулу Сергію Богдановичу щодо прийняття у спільну власність територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Юний хімік», що знаходиться по вул. Шевченка, 89-а в смт. Седнів, Чернігівського району, Чернігівської області та належить на праві власності Публічному акціонерному товариству «Чернігівське хімволокно», яке визнано банкрутом.

2. Звернутись до Чернігівської обласної ради з клопотанням про прийняття до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Чернігівської області дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Юний хімік», що знаходиться по вул. Шевченка, 89-а в смт. Седнів, Чернігівського району, Чернігівської області та належить на праві власності Публічному акціонерному товариству «Чернігівське хімволокно», яке визнано банкрутом.

3. Дане рішення направити ліквідатору ПАТ «Чернігівське хімволокно» - арбітражному керуючому Кіцулу Сергію Богдановичу та Чернігівській обласній раді.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності будівництва, транспорту та зв’язку.

Голова районної ради М.Б. Литвин