back

Про звіт комунального закладу «Гончарівська школа мистецтв» Чернігівської районної ради Чернігівської області про свою діяльність

15 листопада 2012

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(дванадцята сесія шостого скликання)

_____ грудня 2012 року
м. Чернігів

Про звіт комунального закладу
«Гончарівська школа мистецтв»
Чернігівської районної ради
Чернігівської області про свою діяльність

Заслухавши звіт комунального закладу «Гончарівська школа мистецтв» Чернігівської районної ради Чернігівської області про свою діяльність, відповідно до ст. 17, п. 16, п. 20 ч. 1 ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1.Звіт комунального закладу «Гончарівська школа мистецтв» Чернігівської районної ради Чернігівської області про свою діяльність прийняти до відома (додається).

2.Чернігівській районній державній адміністрації:

2.1Забезпечити реалізацію районної цільової програми розвитку позашкільної освіти та підтримки обдарованої молоді на період до 2015 року, що затверджена рішенням районної ради від 25.05.2011 року.

2.2Активізувати роботу по залученню до занять в школі дітей соціально незахищених категорій та дітей «групи ризику».

2.3Продовжувати роботу по залученню творчої молоді району до участі у всеукраїнських та обласних фестивалях, виставках, конкурсах.

3.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв'язків з політичними партіями.

Голова районної ради М.Б. Литвин