back

Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки комерційного використання площею 3,2300 га на території Улянівської сільської ради

15 листопада 2012

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р І Ш Е Н Н Я
(дванадцята сесія шостого скликання)

____грудня 2012 р.
м.Чернігів

Про затвердження технічної документації
по визначенню нормативної грошової оцінки
земельної ділянки комерційного використання
площею 3,2300 га на території Улянівської
сільської ради

Розглянувши звернення товариства з обмеженою відповідальністю «Епіцентр Н» про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки комерційного використання загальною площею 3,2300 га, що належить на праві власності ТОВ «Епіцентр Н» для будівництва торгівельного центру на території Улянівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області (за межами населеного пункту), керуючись п.21 ч.1 ст.43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, та відповідно п. “г*” ст.10 Земельного кодексу України та ст.23 Закону України ”Про оцінку земель”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити технічну документацію по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки комерційного використання площею 3,2300 га, що належить на праві власності ТОВ «Епіцентр Н» для будівництва торгівельного центру на території Улянівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області (за межами населеного пункту) за таким показником: нормативна грошова оцінка земельної ділянки площею 3,2300 га становить 4114841,93 грн.

2. Чернігівській районній державній адміністрації, управлінню Держкомзему у Чернігівському районі Чернігівської області, Чернігівській міжрайонній державній податковій інспекції, відділу містобудування та архітектури Чернігівської райдержадміністрації, Улянівській сільській раді взяти для керівництва в роботі нормативну грошову оцінку земельної ділянки на території Улянівської сільської ради. 3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів.

Голова районної ради М.Б. Литвин