back

06 лютого 2020

Відбулися збори Серединської  територіальної громади

5 лютого поточного року в приміщенні Серединського будинку культури відбулись збори  представників громадян Серединської територіальної громади.

У заході брали участь голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко, в.о.голови Чернігівської районної державної адміністрації Анатолій  Кругол,  медичний директор  з тимчасової  втрати працездатності комунального некомерційного підприємства  «Чернігівська центральна районна  лікарня»  Павло Іванюк, дільничний  офіцер поліції  Чернігівського райвідділу поліції Юрій Положухно,  керівники підприємств та установ, що розташовані на території громади та інші.

Присутні заслухали звіт сільського голови Анатолія Пителя про роботу сільської ради за 2019 рок. У своєму виступі  сільський голова акцентував увагу на завданнях і проблемах населених пунктів громади та окреслив плани та напрямки роботи на 2020 рік.

Учасники заходу обговорили основні питання життєдіяльності сіл та встановили  ставки місцевих податків і зборів на 2020 рік.

Жителі територіальної громади мали можливість поспілкуватись з присутніми на зборах головою Чернігівської районної ради Олександром Ларченком,  в.о.голови Чернігівської районної державної адміністрації Анатолієм  Круголом  та іншими запрошеними  гостями на заході та отримати відповіді на поставлені запитання, зокрема щодо забезпечення інсулінозалежних хворих препаратами інсуліну.