back

06 грудня 2019

Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України!        

Щиро  вітаю  вас зі святом, яке доводиться відзначати у непростий для нашої країни і українського народу час. Недоторканість наших осель, спокій близьких  у ваших надійних, сміливих та сильних руках.

Українське військо відродилося, пройшовши шляхами випробувань, зміцніло, здобуло безцінний досвід у запеклих боях.
Найцінніше в нашому житті – мир, спокій і стабільність, тому немає вищої честі, ніж бути захисником рідної країни. Ми  завдячуємо та поважаємо тих, хто носив і носить військову форму, хто охороняє спокій мирних громадян. Вдячний кожному, хто захищає нашу рідну землю від ворожих військ, хто став на захист Вітчизни за першим її покликом!

Свято Збройних Сил України – це також данина пам’яті тих воїнів, які загинули в боях чи під час несення служби,  хто віддав своє життя у війні на Сході України. Ми маємо зробити все, щоб у пам’яті майбутніх поколінь українців назавжди збереглися подвиги воїнів, їх безмежна відданість і любов до рідної землі та героїзм.

Бажаю всім солдатам і офіцерам доброго здоров’я і наснаги, віри і сил, непохитності в досягненні мети, яка у  всіх нас одна — Українська Перемога!

 Голова районної ради Олександр Ларченко