back

21 листопада 2019

Шановні українці, дорогі  земляки!

21 листопада ми відзначаємо День Гідності та Свободи. Цей День є символом двох революцій, які змінили Україну і стали беззаперечним доказом відродження держави та нації, утвердження того, що події на Майдані змінили нас, об’єднавши в єдиній, соборній та незалежній Україні.

Українці, як свідчать героїчні сторінки історії, ніколи не змиряться з несправедливістю, беззаконням і приниженням людської гідності, бо вони свято бережуть традиції визвольної боротьби волелюбних предків, зцементовані кровʼю полеглих героїв.

Любов до Вітчизни єднає нас нескорених у боротьбі з агресором, у боротьбі за свободу, гідність, право на світле майбутнє для нас і наших нащадків. 

Велика шана народу України за мужність, патріотизм, стійкість і незламність!

Низький уклін героям Небесної Сотні та українським воїнам, які захищають державний кордон на Сході України, всім тим, хто своєю жертовністю демонструє щире прагнення жити у вільній, демократичній і суверенній державі.

Згадаймо сьогодні патріотів, які поклали на вівтар свободи й української державності своє життя, і памʼятаймо: в наших руках доля країни і ми маємо зробити все можливе для її духовного й економічного відродження.

Слава Україні! Героям слава!

Голова районної ради Олександр Ларченко