back

19 листопада 2019

Відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму

Сьогодні, 19 листопада 2019 року, депутати Чернігівської районної ради - члени постійної комісії районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму зібрались на своє чергове засідання.

Провів засідання голова постійної комісії Олександр Мисюра. Уже традиційно голова районної ради Олександр Ларченко та заступник голови районної державної адміністрації Андрій Курданов присутні на засіданні дорадчого органу ради. Серед запрошених були присутні працівники виконавчого апарату районної ради, працівники райдержадміністрації та інші зацікавлені особи.

В ході роботи комісії депутатами опрацьовано 13 проектів рішень районної ради, що вносяться на розгляд тридцять другої сесії та питання, що відноситься до компетенції комісії, а саме забезпечення теплопостачання приміщення Дніпровської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

На час проведення засідання газове опалення навчального закладу не включено. Опалення здійснюється дровами. На засіданні комісії виступив голова робочої групи Микола Кудрик, який звернувся до присутніх на засіданні директора школи Василя Кудрі і начальника відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Тетяни Мірошниченко щодо негайного включення газового опалення у даному навчальному закладі, адже на сьогодні, погодні умови сприяють проведенню начального процесу у встановлених санітарних нормах, а в разі пониження температури ліміт дров може швидко використатись. Микола Васильович поцікавився причиною не включення газопостачання в лише одній із шкіл району хоча опалювальний період у навчальних закладах розпочався ще 11 жовтня цього року. Члени постійної комісії наполегливо рекомендували відповідальним особам до 21 листопада поточного року врегулювати питання та запустити систему газового опалення Дніпровської школи.

У результаті детального вивчення всіх питань порядку денного члени комісії ухвалили відповідні рішення.