back

08 листопада 2019

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята -  Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва!

Культура — найважливіша складова нашого життя. Це відображений в різних проявах і традиціях самобутній дух народу.  Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами традицій та історичної пам’яті. Вони підживлювали і зміцнювали надію народу на краще майбутнє. Своєю плідною працею та силою духу працівники культури звеличують нашу країну.

Бажаю постійно вдосконалюватися, з ентузіазмом шукати і втілювати свої приголомшливі ідеї, перетворювати задумане в шедеври! Просвітницький характер вашої діяльності несе в собі світло, натхнення, любов і красу, примножує культурну спадщину нашого краю та  нашої держави.

Щиро вдячний працівникам  культури Чернігівського району, учасникам аматорських колективів за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки  та прекрасну місію - зберігати, творити та примножувати національну культуру.

Зичу вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя вашим родинам, вдячних поціновувачів вашої праці, невичерпного натхнення, потужної творчої енергії, грандіозних досягнень та морального задоволення від отриманих результатів.

 

Голова районної ради  Олександр Ларченко