back

14 вересня 2019

Шановні працівники фізичної культури, вчителі, тренери, ветерани галузі, спортсмени, шанувальники і уболівальники спорту Чернігівського району!

Щиро вітаю Вас з Днем фізкультури  і спорту! Заняття фізичною культурою і спортом загартовують не тільки тіло, а й дух людини, допомагають розвивати такі якості, як воля, цілеспрямованість, наполегливість, почуття товариства, благородство. Сильна духом і тілом людина завжди захистить слабшого, допоможе в біді, не відступить перед труднощами, не зрадить друга, зуміє відстояти свої ідеали і принципи. Чернігівський район завжди славився спортивними талантами, а наші спортсмени відомі далеко за межами області. Висловлюю щиру вдячність вчителям, тренерам і наставникам, які гартують у своїх вихованців прагнення перемагати і наполегливо йти до поставленої мети.

Нехай фізична культура і спорт стануть вашими союзниками на все життя, принесуть вам радість і енергію. Бажаю всім міцного здоров’я, вдалих стартів, спортивних та життєвих перемог, плідної плаці та успіхів в усіх звершеннях! Нехай щастить усім, хто присвятив своє життя спорту.

 Голова районної ради  Олександр Ларченко