back

03 липня 2019

3 липня святкує  День народження   депутат Чернігівської районної ради, голова постійної комісії районної ради з питань  комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури, керівник депутатської фракції Радикальної партії Олега Ляшка у Чернігівській районній раді  Ващенок Борис Миколайович!

Шановний Борисе Миколайовичу!

Ваш життєвий шлях позначений невтомною, самовідданою працею задля добробуту громадян та розбудови і становленні нашої держави.  Своїм розумом та виваженістю, принциповою позицією та цілеспрямованістю Ви завоювали прихильність та повагу серед депутатського корпусу та населення району, Вірю, що активною, сумлінною працею, відданістю національній ідеї, Ви і надалі продовжуватимете робити вагомий внесок у становленні та розбудові Чернігівського краю.

 Зичу Вам міцного здоров’я, творчої наснаги та успіхів, щастя та злагоди, родинного затишку та сімейного добробуту.   Нехай Вас ніколи не покидають оптимізм, удача, стійкість духу, а  доля завжди буде прихильною до Вас та Вашої родини. Бажаю, щоб кожен новий день дарував приємні враження, задоволення від професійної та громадської роботи!

Вічної молодості Вашій душі та доброти серцю, здійснення всіх Ваших планів та сподівань!

Світлої Вам надії та незламної віри, сили духу та перемог, добра і радості на многії літа.

З повагою,

Голова Чернігівської  районної ради  Олександр Ларченко.