back

13 червня 2019

Шановні працівники медичної галузі!

Напередодні Вашого професійного свята - Дня медичного працівника  хочу висловити щиру подяку за Вашу працю, врятовані життя, за повернуте пацієнтам здоров’я,  надію, людяність та співпереживання.  Праця медика була та залишається складною, відповідальною,  жертовною, вона завжди перебуває в зоні особливої суспільної уваги й пошани. 

Приємно усвідомлювати, що медичні працівники району, враховуючи процеси реформування медичної системи, працюють ефективно, впроваджують нові форми роботи та в межах своїх повноважень, роблять  все необхідне, аби  рівень медичних  послуг залишався якісним.     

Дорогі медичні працівники! Низький уклін Вашій щоденній праці в боротьбі за життя і здоров’я людини. Дякую Вам за професійність і милосердя.  Щиро зичу  Вам щастя і радості, світлих перспектив, міцного імунітету від хвороб і конфліктів і щоб вас ніколи не підводило власне здоров’я. Бажаю бути завжди переможцями у боротьбі за життя і здоров’я людини. І нехай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!

Зі святом Вас!

З повагою

Голова районної ради   Олександр Ларченко