back

29 травня 2019

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення регуляторного акта - 

проекту рішення Кувечицької сільської ради

«Про місцеві податки і збори на 2020 рік»

 

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та Методики проведення аналізу впливу регуляторного акта, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.03.2004 № 308, зі змінами внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 16.12.2015 № 1151, для одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань,   Кувечицька  сільська рада Чернігівського району Чернігівської області повідомляє про оприлюднення проекту рішення Кувечицької  сільської ради «Про місцеві податки і збори на 2020 рік». 

Даний проект рішення розроблено  Кувечицькою сільською радою з метою зміцнення матеріальної і фінансової бази місцевого самоврядування, а також сприяння соціально – економічному розвитку територіальної громади Кувечицької сільської ради відповідно до пункту 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Проект рішення  Кувечицької сільської ради «Про місцеві податки і збори на 2020 рік» та аналіз впливу регуляторного акта буде розміщено на сайті Чернігівської районної ради (chern – rayrada.cg.gov.ua).

Зауваження  та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються впродовж місяця від дати публікації за адресою: 15512, с. Кувечичі, вул.  Першотравнева, № 1 Чернігівського району чернігівської області.

телефон 68-94-37

електронна адреса - [email protected]