back

30 травня 2019

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акту «Про затвердження на території Слабинської сільської ради місцевих податків і зборів на 2020 рік»

Слабинська сільська рада Чернігівського  району Чернігівської області повідомляє про оприлюднення проекту регуляторного акту «Про затвердження на території Слабинської сільської ради місцевих податків і зборів на 2020 рік» та відповідний аналіз регуляторного впливу.

 Проект рішення Слабинської сільської ради «Про затвердження на території Слабинської сільської ради місцевих податків і зборів на 2020 рік» та аналіз його регуляторного впливу буде розміщено на веб-сайті : Чернігівської районної ради та на інформаційних стендах Слабинської сільської ради.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі: за адресою с.Слабин вул.Молодіжна, 12 Чернігівський район, Чернігівська  область, електронна пошта [email protected].

29 травня 2019 року