back

23 травня 2019

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акту

Проект рішення сесії Дніпровської сільської ради «Про встановлення місцевих податків і зборів  на території Дніпровської сільської ради на 2020 рік»

Відповідно до ст.ст. 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Дніпровська сільська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення сесії Дніпровської сільської ради  « Про встановлення місцевих податків і зборів  на території Дніпровської сільської ради на 2020 рік».

Розробник: виконавчий комітет Дніпровської сільської ради.

Проект регуляторного акту та аналіз його регуляторного впливу будуть розміщені (оприлюднені) на офіційному сайті Чернігівської районної ради (chern-rayrada.cg.gov.ua) у розділі «Сільські, селищні ради. Регуляторні акти».

Термін приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить один місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу.

 Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі на адресу розробника: Дніпровська сільська рада, вул. Святошинська,35, с.Дніпровське Чернігівського району, Чернігівської області, 15545, та електронною адресою: [email protected] Зауваження та пропозиції подаються із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, обґрунтування поданих зауважень чи пропозицій. Телефон для довідок: ( 0462 ) 68-33-03.

  23 травня 2019 року

Сільський голова                                                                                  В.Г. Деркач