back

16 травня 2019

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проекту регуляторного акту

Проект рішення сесії Боровиківської сільської ради « Про встановлення місцевих податків та зборів  на території Боровиківської сільської ради на 2020 рік».

 Відповідно до ст.ст. 9, 13 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань Боровиківська сільська рада повідомляє про оприлюднення проекту рішення сесії Боровиківської сільської ради  « Про встановлення місцевих податків та зборів  на території Боровиківської сільської ради на 2020 рік».

Розробник: виконавчий комітет Боровиківської  сільської ради.

Проект регуляторного акту та аналіз його регуляторного впливу будуть розміщені (оприлюднені) на офіційному сайті Чернігівської районної ради (chern-rayrada.cg.gov.ua) у розділі «Сільські, селищні ради. Регуляторні акти».

Термін приймання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акту становить один місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу.

 Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі на адресу розробника: Боровиківська  сільська рада, вул.Центральна, 6А, село Боровики, Чернігівський район, Чернігівська область, 15546. тел./факс: (0462) 68-32-85,  та/або на електронну адресу: boroviki_sr@ukr.net.

 

15 травня 2019 року

 

Сільський голова                                                                                  Ю.М.Дубина