back

08 березня 2019

Дорогі берегині Чернігівського району!

Сердечно вітаю Вас із світлим і прекрасним березневим святом - Міжнародним жіночим днем!

Символічно, що воно належить саме представницям прекрасної половини людства, адже, як і прекрасна весняна пора, що пробуджує природу до життя, так і жінка, народжуючи і виховуючи дітей, робить неоцінимий внесок у справу збереження і продовження людського роду на землі.

  Без Вас не було б стільки світла, щастя, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте нас, чоловіків, до шляхетних вчинків і добрих справ, даєте нам наснагу.

Українські жінки завжди були відомі своєю вродою та мудрістю. Але в теперішні непрості часи, коли Україна бореться за свою цілісність та незалежність, ми дізнались і про Вашу силу. На ваших плечах і турбота про родини, і хвилювання за захисників Батьківщини, і підтримка наших бійців.

Чарівні жінки! Нехай у кожному жіночому серці ніколи не згасає вогник кохання, надії, позитивного настрою та душевної гармонії.   Нехай ваше життя буде сповнене яскравими враженнями та реалізованими мріями!   Бажаю Вам  здоров’я, молодості, радості, краси, злагоди та добробуту в родинах, наснаги та оптимізму і мирного неба.

Голова районної ради  Олександр Ларченко