back

07 грудня 2018

Шановні земляки, депутати, працівники та ветерани 
органів місцевого самоврядування!

Щиро вітаю вас із святом до якого причетні всі, хто має право обирати і бути обраним, символізує торжество демократії - Днем місцевого самоврядування в Україні!
Місцеве самоврядування завжди було і лишається інститутом народовладдя. Воно гуртує людей незалежно від їхнього віку, поглядів та уподобань, відіграє важливу роль у суспільному житті, складаючи невід'ємну частину державного устрою. Цей день є святом нашої громади, громади кожного села, селища, кожного мешканця. 
На сьогодні реформа місцевого самоврядування в Україні дає поштовх до успішного самостійного розвитку територій. Від вашої активної державницької, патріотичної позиції залежить як розвиток окремої територіальної громади, так і в цілому міць та розвиток нашої держави – України. Вірю, що спільно ми збудуємо справжнє європейське місцеве самоврядування з українським обличчям.
Висловлюю вдячність працівникам органів місцевого самоврядування та депутатам місцевих рад за натхненну працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію задля розвитку територіальних громад району. Особливі слова подяки висловлюю ветеранам місцевого самоврядування, які віддали часточку своєї душі у його становлення та розвиток. 
Щиро бажаю Вам міцного здоров’я, миру, злагоди, наснаги, витримки та оптимізму, щоб плоди праці на благо рідного району були рясними, а результати – очевидними! Хай завжди Вам світить сонце радості, людської доброти і шани, а професійність, досвід і творче ставлення до виконання своїх обов’язків сприяють розбудові та розквіту нашої держави!
Зі святом Вас!

З повагою
Голова районної ради Олександр Ларченко