back

08 жовтня 2018

День працівників освіти відзначили у 
Михайло-Коцюбинській територіальній громаді

 5 жовтня, у Михайло-Коцюбинському Будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти.
Освітян територіальної громади вітали голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко, заступник Михайло-Коцюбинського селищного голови Віктор Єрема, секретар Михайло-Коцюбинської селищної ради Ніна Ворох, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради Лідія Гаєвська та керівник Чернігівської районної профспілки працівників освіти і науки України Ольга Деркач.
За традицією кращим представникам освітньої галузі вручено грамоти, подяки та подарунки. 
За багаторічну сумлінну працю, вагомі досягнення у справі навчання і виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня працівників освіти голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко вручив Подяки Чернігівської районної ради Загривій Ларисі Миколаївні - методисту відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Михайло-Коцюбинської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області та Петровському Дмитру Валентиновичу - директору Ведильцівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів Чернігівського району Чернігівської області.
Під час урочистих заходів демонструвалися вітальні відеоролики від учнів шкіл громад про будні тих, хто обрав собі почесну місію вчителя. 
Відзначення Дню працівників освіти у Михайло-Коцюбинській територіальній громаді пройшли в теплій, щирій та приємній атмосфері.
Після завершення святкових урочистостей голова районної ради Олександр Ларченко спільно із секретарем Михайло-Коцюбинської селищної ради Ніною Ворох та керівником Чернігівської районної профспілки працівників освіти і науки України Ольгою Деркач відвідали родину Григорія та Наталії Божок із Михайло-Коцюбинська. Голова районної ради привітав Божок Григорія Макаровича колишнього багаторічного директора Михайло-Коцюбинської гімназії з Днем працівника освіти та вручив Подяку Чернігівської районної ради за багаторічну сумлінну працю, значний особистий внесок у розвиток Чернігівського району та з нагоди 95-річчя з дня його створення Божок Наталії Гурівні - депутату Чернігівської районної ради першого, другого, третього, четверного та шостого скликань, головному лікарю Михайло-Коцюбинської районної лікарні 1989 -2013 років, кавалеру ордена Княгині Ольги ІІІ ступеня.