back

Про погодження пропозиції щодо передачі у державну власність об’єктів нерухомості в смт. Седнів Чернігівського району Чернігівської області

24 липня 2012

Проект

Ч Е Р Н І Г І В С Ь К А Р А Й О Н Н А Р А Д А
Ч Е Р Н І Г І В С Ь К О Ї О Б Л А С Т І
РІШЕННЯ
(одинадцята сесія шостого скликання)

__ серпня 2012 року
м.Чернігів

Про погодження пропозиції щодо
передачі у державну власність
об’єктів нерухомості в смт. Седнів
Чернігівського району Чернігівської області

Розглянувши звернення Національного архітектурно-історичного заповідника «Чернігів стародавній» про передачу в державну власність об’єктів нерухомості, що розташовані в смт. Седнів Чернігівського району Чернігівської області та використовувались для розміщення Седнівської загальноосвітньої школи І-Ш ступенів, та погодження відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації, в оперативному управління якого перебувають об’єкти, які пропонують до передачі, та з урахуванням факту завершення будівництва нової будівлі Седнівського загальноосвітнього закладу, відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», постанов Кабінету Міністрів України від 21.09.1998 року № 1482 «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», від 03.09.2009 року № 928 «Про занесення об»єктів культурної спадщини національного значення до Державного реєстру нерухомих пам’яток України», керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43, статтею 60 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Погодити пропозицію щодо передачі з спільної власності територіальних громад сіл та селищ Чернігівського району Чернігівської області в державну власність об’єктів нерухомості, розташованих в смт. Седнів Чернігівського району Чернігівської області, згідно з додатком, з віднесенням їх до сфери управління Міністерства культури України з подальшим закріпленням на праві оперативного управління за Національним архітектурно-історичним заповідником «Чернігів стародавній», без права відчуження у приватну власність.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв’язку та з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв’язків з політичними партіями.

Голова районної ради М.Б. Литвин