back

20 липня 2018

Постійна комісія районної ради з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку

19 липня відбулось засідання постійної комісії з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку, яке провів депутат районної ради Микола Пономаренко.

У засіданні, окрім депутатів - членів комісії, брали участь голова районної ради Олександр Ларченко, керівники комунальних установ, підприємств, працівники виконавчого апарату районної ради, райдержадміністрації, керівники комунальних установ, підприємств.

Депутати затвердили порядок денний з 12 питань, з них три питання несесійні:

1. Про внесення змін до рішення Чернігівської районної ради від 22 грудня 2017 року «Про районний бюджет на 2018 рік» спільним розпорядженням голови районної ради та голови районної державної адміністрації № 9/9;

2. Про інформування про фінансовий стан комунального підприємства «Чернігіврайагробуд» Чернігівської районної ради та план розвитку підприємства;

3. Про розгляд експертних пропозицій за результатами громадської експертизи діяльності Чернігівської районної ради стосовно актуальності і відповідності вимогам діючої методичної і нормативно-правової бази цільових та комплексних Програм, затверджених радою у 2016-2017 роках.

За результатами розгляду 10 питань постійна комісія районної ради прийняла рекомендації та висновки та по двом питанням прийняла інформацію до відома.

За інформацією виконавчого апарату районної ради.