back

18 липня 2018

Відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики.

18 липня 2018 року під головуванням Миколи Кудрика відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики.

На засіданні були присутні голова районної ради Олександр Ларченко, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Світлана Струк, депутати районної ради – члени постійної комісії та доповідачі по питаннях порядку денного засідання.

Депутатами розглянуто 16 питання, 15 з яких - проекти рішень пленарного засідання сесії районної ради.

Постійна комісія розглянула додаткове питання про експертні пропозиції за результатами громадської експертизи діяльності Чернігівської районної ради стосовно актуальності і відповідності вимогам діючої методичної і нормативно-правової бази цільових та комплексних Програм, затверджених районною радою у 2016 та 2017 роках. По даному питанню постійна комісія вирішила досконало опрацювати районні Програми та подати голові районної ради до свої пропозиції.

За результатами роботи прийнято відповідні рішення.

Засідання постійної комісії пройшло злагоджено та конструктивно.