back

Про призначення директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області

30 травня 2018

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять друга сесія сьомого скликання)


30 травня 2018 року
м.Чернігів


Про призначення директора комунальної
установи «Інклюзивно-ресурсний центр»
Чернігівської районної ради
Чернігівської області

Керуючись пунктом 20 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок призначення та звільнення з посад керівників підприємств, установ, організацій, закладів, що належать до спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, затвердженого рішенням Чернігівської районної ради від 19 жовтня 2016 року, враховуючи рекомендації конкурсної комісії - постійних комісій районної ради з питань освіти, охорони здоров’я, соціального захисту, культури, спорту та туризму та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури та заяву громадянки Ніколаєвої Марини Ігорівни від 21 травня 2018 року щодо призначення її на посаду - директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області, як таку, що прийшла конкурсний відбір, районна рада в и р і ш и л а:

1. Призначити Ніколаєву Марину Ігорівну директором комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області на контрактній основі.

2. Доручити голові Чернігівської районної ради укласти контракт з директором комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області Ніколаєвою Мариною Ігорівною терміном на 3 роки, на умовах діючого законодавства.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань освіти, культури, релігії та засобів масової інформації та з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Заступник голови районної ради В.А. Поліщук

Результати поіменного голосування
(переглянути...)