back

Про затвердження переліку об»єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району

30 травня 2018

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять друга сесія сьомого скликання)


30 травня 2018 року
м.Чернігів


Про затвердження переліків об’єктів
спільної власності територіальних
громад сіл, селищ Чернігівського
району

Відповідно до статті 327 Цивільного кодексу України, статей 78, 136 та 137 Господарського кодексу України, пункту 20 частини першої статті 43 та частини четвертої статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи результати часткової технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна та інвентаризації основних засобів підприємств, установ та закладів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району, проведеної згідно з розпорядженням Чернігівської районної ради Чернігівської області від 22 січня 2018 року № 9 «Про проведення інвентаризації основних засобів підприємств, установ та закладів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району», районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити переліки об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району (додатки 1, 2).

2. Відділу комунального майна виконавчого апарату Чернігівської районної ради, відповідно до Положення про порядок закріплення майна, що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району за підприємствами, установами, організаціями на праві господарського відання або оперативного управління, затвердженого рішенням Чернігівської районної ради від 17 липня 2007 року, у місячний термін закріпити майно, згідно з додатками 1, 2 до цього рішення, шляхом укладання договорів на закріплення майна, що перебуває у спільній власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району на праві господарського відання за комунальними підприємствами та на праві оперативного управління за установами, закладами та організаціями.

3. Визнати такими, що втратили чинність, рішення Чернігівської районної ради від 28 березня 2017 року та від 14 грудня 2017 року «Про внесення змін до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району» (13 сесія 7 скликання) та (20 сесія 7 скликання) відповідно.

4 Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Заступник голови районної ради В.А. Поліщук
Перелік 1

Результати поіменного голосування
(переглянути...)