back

21 травня 2018

УКРАЇНА
ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я


17 травня 2018 року м.Чернігів № 32
Про скликання двадцять другої сесії
районної ради сьомого скликання

Відповідно до пунктів 8, 16, 17, 19, 20, 21, 36 частини 1 статті 43, частини 1 статті 49, пунктів 1, 14 частини 6 та частини 7 статті 55 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” та Регламенту роботи Чернігівської районної ради сьомого скликання:

1. Скликати двадцять другу сесію районної ради сьомого скликання.

Засідання Президії районної ради провести 24 травня 2018 року о 15.00 годині в малій залі адміністративного приміщення районної ради.

Засідання постійних комісій провести 21- 24 травня 2018 року в адміністративних приміщеннях районної ради (згідно графіка).

2. Пленарне засідання двадцять другої сесії районної ради провести 30 травня 2018 року о 10.00 годині у великій залі адміністративного приміщення районної ради.

3. На розгляд сесії внести наступні питання:

1. Про звіт про виконання районного бюджету за І квартал 2018 року.

2. Про звіт постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, екології та агропромислового розвитку.

3. Про інформацію керівника Чернігівської місцевої прокуратури про результати діяльності на території Чернігівського району.

4. Про хід виконання Програми розвитку малого і середнього підприємництва Чернігівського району на 2017-2020 роки у 2017 році.

5. Про хід виконання районної Програми «Молодь Чернігівського району» на 2017-2020 роки в 2017 році.

6. Про виконання районної Програми попередження дитячої безпритульності та бездоглядності, розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування на 2017-2021 роки у 2017 році.

7. Про виконання районної цільової Програми із забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа на 2016-2020 роки за 2017 рік.

8. Про виконання Програми забезпечення проведення заходів та робіт місцевого значення з мобілізаційної підготовки, мобілізації, територіальної оборони, призову громадян на строкову військову службу на 2017 рік.

9. Про виконання Програми перевезення та поховання померлих та загиблих осіб на території Чернігівського району на 2013-2017 роки.

10. Про хід виконання Програми забезпечення пожежної безпеки на території Чернігівського району на 2016-2020 роки у 2017 році.

11. Про взаємодію Міжрайонного Управління у Ріпкинському та Чернігівському районах Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області з Чернігівською районною державною адміністрацією та Чернігівською районною радою під час виконання покладених на нього завдань.

12. Про призначення директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Чернігівської районної ради Чернігівської області.

13. Про затвердження переліку об»єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району.

14. Про передачу бюджетної установи – комунального закладу «Олишівський будинок культури» Чернігівської районної ради Чернігівської області та її майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району у комунальну власність Олишівської територіальної громади.

15. Про надання згоди на безоплатну передачу у спільну власність територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району Дочірнього агролісогосподарського спеціалізованого підприємства Чернігіврайагролісгосп» КП «Чернігівоблагроліс» Чернігівської обласної ради.

16. Про затвердження проміжного ліквідаційного балансу юридичної особи «Шестовицька загальноосвітня школа І-ІІ ступенів Чернігівської районної ради Чернігівської області».

17. Про затвердження розподільчого балансу юридичної особи Пісківський НВК Чернігівської районної ради Чернігівської області.

18. Про внесення змін до рішення районної ради від 09 серпня 2016 року «Про затвердження результатів конкурсу та про переможця конкурсу».

19. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення (сіножаті) загальною площею 84,9831 га, яка надається в оренду строком на 7 років, за рахунок земель державної власності громадянину Купрієнку Михайлу Михайловичу для ведення фермерського господарства на території Кувечицької сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

20. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 2,5000 га, яка надана в оренду ПП «Агрокомплекс Количівський» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, на території Іванівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області (за межами населеного пункту).

21. Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення (рілля) загальною площею 18,0000га, яка надана в оренду строком на 5 років за рахунок земель державної власності громадянину Мандрико Володимиру Михайловичу, для ведення фермерського господарства на території Терехівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

На сесію запрошуються керівники районної державної адміністрації та її структурних підрозділів, районних підприємств, установ, організацій, сільські та селищні голови, представники засобів масової інформації, мешканці району.

Голова районної ради О.М. Ларченко