back

21 травня 2018

Вітаємо збірну команду Чернігівського району із здобуттям ПЕРШОГО, ДРУГОГО та ТРЕТЬОГО загальнокомандного місця у видах спорту з настільного тенісу, шашок та шахів у VIII обласній Спартакіаді серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад

18 травня на навчально-спортивній базі «Спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву з лижного спорту» Чернігівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» проходила VIII обласна Спартакіада серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад за участі збірної команди Чернігівського району.

Команду Чернігівського району з настільного тенісу представляли Олена Хоменко - староста с.Ладинка та с.Друцьке Іванівської територіальної громади і Олег Кислуха - депутат Боромиківської сільської ради, які вибороли ПЕРШЕ командне місце в змаганнях з настільного тенісу.

Команду Чернігівського району з шашок представляли Віктор Ланько - депутат Чернігівської районної ради (виборов перше місце серед чоловіків без жодної поразки) та Наталія Лазарева - депутат Чернігівської районної ради (виборола 5 місце серед жінок). Команда Чернігівського району в зазначеному вище складі вибороли ДРУГЕ загальнокомандне місце в змаганнях з шашок.

Команду Чернігівського району з шахів представляли Яна Колібаба і Василь Пархоменко - депутати Чернігівської районної ради, які отримали ТРЕТЄ загальнокомандне місце в змаганнях з шахів.

Загалом збірна команда Чернігівського району зайняла 6 місце із 19 команд Чернігівської області в комплексному заліку VІІІ обласної Спартакіади із результатом - 518,5.

Чернігівська районна рада щиро дякує учасникам району, котрі виявили бажання та прийняли участь в якості гравців та в якості вболівальників у обласній Спартакіаді.