back

25 квітня 2018

25 квітня відзначається Міжнародний день секретаря

У середу останнього тижня квітня відзначають своє професійне свято ті, хто займає нехай і не найвищу, але досить важливу посаду – секретарі. Саме без чіткої й налагодженої роботи секретаря функціонування будь-якої організації неможливе. Зараз це свято відзначають не тільки секретарі, але і всі ті, від кого залежить робота офісу. Це і помічники директора, і офіс-менеджери, і асистенти.

Немає ніякої таємниці в тому, що секретар – це одна з тих професій, яка користується попитом в усьому світі. Одна з відомих акторок в свій час промовила : «Офіс може працювати без керівника, але ніколи – без секретаря!».

Завжди залишайтесь такими ж привітними і усміхненими на своєму робочому місці. Нехай Ваша праця оцінюється, як слід, а керівництво відноситься з повагою до таких відповідальних помічників, як Ви.

Бажаю Вам позитиву, заряду бадьорості і сил, світлої посмішки і відмінного настрою кожного дня. Нехай Ваші бажання завжди здійснюються, сімейне щастя додає енергію і красу, а кар'єра стрімко несе Вас вгору сходинка за сходинкою.

З повагою голова районної ради Олександр Ларченко