back

Про призначення редактора комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області

25 червня 2012

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(десята сесія шостого скликання)

21 червня 2012 року
м.Чернігів
Про призначення редактора
комунального підприємства
«Редакція Чернігівської районної
газети «Наш край»
Чернігівської районної ради
Чернігівської області

Розглянувши подання голови Чернігівської районної ради, погоджене з Чернігівською районною державною адміністрацією, щодо призначення на посаду редактора комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області Бушай Наталії Вікторівни, враховуючи рекомендації постійної комісії районної ради з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв»язків з політичними партіями, керуючись п.7,20 ч.1 ст.43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Призначити Бушай Наталію Вікторівну редактором комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області з 21 червня 2012 року.

2. Доручити голові районної ради укласти контракт з редактором комунального підприємства «Редакція Чернігівської районної газети «Наш край» Чернігівської районної ради Чернігівської області Бушай Н.В. терміном на три роки.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань з питань освіти, культури, релігії, засобів масової інформації та зв»язків з політичними партіями та з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв»язку.

           
Голова районної ради М.Б. Литвин