back

Про звіт виконуючого обов»язки директора комунального підприємства «Райсількомунгосп» Ісаєнка Д.М. про виконання рішення районної ради від 4 травня 2012 року «Про надання дозволу виконуючому обов»язки директора комунального підприємства «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області щодо звернення до господарського суду із заявою про порушення справо про банкрутство підприємства з метою проведення процедури санації»

25 червня 2012

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(десята сесія шостого скликання)

21 червня 2012 року
м.Чернігів

Про звіт виконуючого обов»язки
директора комунального підприємства
«Райсількомунгосп» Ісаєнка Д.М. про
виконання рішення районної ради
від 4 травня 2012 року «Про надання
дозволу виконуючому обов»язки директора
комунального підприємства
«Райсількомунгосп» Чернігівської
районної ради Чернігівської області щодо
звернення до господарського суду із заявою
про порушення справо про банкрутство
підприємства з метою проведення процедури санації»

Заслухавши та обговоривши звіт виконуючого обов»язки директора комунального підприємства «Райсількомунгосп» Ісаєнка Д.М. про виконання рішення районної ради від 4 травня 2012 року«Про надання дозволу виконуючому обов»язки директора комунального підприємства «Райсілько- мунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області щодо звернення до господарського суду із заявою про порушення справи про банкрутство підприємства з метою проведення процедури санації», керуючись ст. 17, п. 20 ч. 1 ст. 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Звіт виконуючого обов»язки директора комунального підприємства «Райсількомунгосп» Ісаєнка Д.М. прийняти до відома.

2. Виконуючому обов»язки директора Ісаєнку Д.М. забезпечити подальше виконання рішення районної ради від 4 травня 2012 року «Про надання дозволу виконуючому обов»язки директора комунального підприємства «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області щодо звернення до господарського суду із заявою про порушення справи про банкрутство підприємства з метою проведення процедури санації».

3. Постійній комісії районної ради з питань комунальної власності, будівництва, транспорту та зв»язку посилити контроль за виконанням рішення районної ради від 4 травня 2012 року «Про надання дозволу виконуючому обов»язки директора комунального підприємства «Райсількомунгосп» Чернігівської районної ради Чернігівської області щодо звернення до господарського суду із заявою про порушення справо про банкрутство підприємства з метою проведення процедури санації».

           
Голова районної ради М.Б. Литвин