back

15 березня 2018

Голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко вітав з Днем українського добровольця

Вшановуючи мужність і патріотизм героїв-добровольців України голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко 14 березня 2018 року привітав Синицю Володимира Петровича з Днем українського добровольця та вручив Почесну грамоту Чернігівської районної ради за проявлений патріотизм, мужність, самовідданість та високу громадську позицію.

У заході взяли участь депутат Чернігівської районної ради Микола Пономаренко, директор СТОВ «Десна» Валерій Шевчик, отець Сергій - священослужитель церкви в с.Боромиках.

Зустріч відбулася символічно в храмі Святого Великомученика і Цілителя Пантелеймона в с.Боромиках Чернігівського району, адже Володимир Петрович розпочав роботи по оформленню іконостасу церкви до поїздки на Схід, а завершив роботу вже після повернення.

Голова районної ради Олександр Ларченко подякував Володимиру Синиці та загалом всім тим, хто за власною волею пішли на фронт захищати нашу рідну землю від агресора за мужність та сміливість і побажав міцного здоров’я, добробуту і, звісно, Перемоги.