back

Про безоплатну передачу в комунальну власність Шестовицької територіальної громади об’єктів нерухомості

06 березня 2018

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять перша сесія сьомого скликання)


__ березня 2018 року
м.Чернігів


Про безоплатну передачу в комунальну
власність Шестовицької територіальної
громади об’єктів нерухомості

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43, частини п’ять статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи рішення Шестовицької сільської ради Чернігівського району Чернігівської області від 23 лютого 2018 року «Про надання згоди на передачу будівель Шестовицької ЗОШ І-ІІ ступенів у комунальну власність Шестовицької територіальної громади», рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово – комунального господарства, транспорту та інфраструктури, районна рада вирішила:

1. Передати безоплатно із спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району у власність Шестовицької територіальної громади об’єкти нерухомості згідно з додатком, які перебувають на балансі відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації.

2. Уповноважити для участі в роботі спільної комісії з питань передачі зазначених у додатку 1 до цього рішення – депутата районної ради, голову постійної комісії районної ради з питань комунальної власної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури Ващенка Б.М.; депутата районної ради, секретаря постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури Ярмоленко В.Г., та представників відділу освіти Чернігівської районної державної адміністрації.

3. Районній державній адміністрації в місячний термін забезпечити передачу вказаного об’єкту відповідно до вимог чинного законодавства.

4. Після закінчення процесу передачі, відділу комунального майна виконавчого апарату районної ради, підготувати відповідний проект рішення районної ради та внести до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району такі зміни: Виключити з переліку нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району об’єкти, які зазначені у додатку до цього рішення.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

Голова районної ради О.М. Ларченко

Акт інвентаризації нерухомого майна Шестовицької ЗОШ І ст., яке пропонується до передачі Відділом освіти ЧРДА Відомість про вартість основних засобів, які пропонуються до передачі по Шестовицькій ЗОШ І ст. Відомість про вартість нерухомого майна Шестовицької ЗОШ І ст., яке пропонується до передачі Відомість