back

Про зміни в складі постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово- комунального господарства, транспорту та інфраструктури

06 березня 2018

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять перша сесія сьомого скликання)


20 березня 2018 року
м.Чернігів


Про зміни в складі постійної
комісії районної ради з питань
комунальної власності, житлово-
комунального господарства,
транспорту та інфраструктури

В зв’язку зі змінами в складі депутатського корпусу районної ради, що відбулися відповідно до постанови Чернігівської районної виборчої комісії від 2.03.2018 року стосовно дострокового припинення повноважень депутата Чернігівської районної ради Дерев’янка О.А. та визнання повноважень депутата Чернігівської районної ради Германа Ю.Л., керуючись пунктом 2 частини 1 статті 43 та частини 1, 2 статті 47 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, районна рада в и р і ш и л а:

1. Вивести Дерев’янка Олега Антоновича зі складу постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

2. Ввести депутата районної ради Германа Юрія Леонідовича до складу постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури.

3. Внести до пункту 2 рішення районної ради від 04.12.2015 року “Про затвердження складу постійних комісій районної ради” наступні зміни:

Члени комісії:
Герман Юрій Леонідович - Чернігівська районна партійна
організація Всеукраїнського об’єднання
«Батьківщина»

Голова районної ради О.М. Ларченко