back

07 березня 2018

Дорогі жінки!

Уже історично так склалось, що 8 Березня стало традиційним Міжнародним жіночим днем. Жінка – творець усього прекрасного на Землі, Берегиня родинного вогнища, миру і злагоди. Вона відкриває красу світу, наповнює його любов'ю, дає нові сили.

Наша земля щедро нагородила Вас, життєдайною силою – великою працездатністю і красою, витоки яких закладені у ваших родинах. Ви є справжніми берегинями своєї сім'ї, своєї держави, несете справедливість та злагоду в оселю, адже жінка – надійний оберіг родинного спокою і затишку, запорука миру.

Без перебільшення можна стверджувати, що кожна із Вас творить подвиг, адже Ви даруєте життя, робите його світлішим та яскравим. Ви завжди несете нам, чоловікам, своїм рідним і близьким, усім оточуючим красу, добро, радість життя, тепло своїх сердець.

Наші жінки печуть хліб і лікують людей, навчають учнів і керують роботою установ і організацій, в роботу яких вносять свій вагомий внесок, одночасно несучи переважно на своїх тендітних плечах тягар домашніх турбот. Ви своїми руками, досвідом та знаннями не тільки примножуєте суспільні багатства, а й створюєте атмосферу добра і теплоти, зберігаючи при цьому чарівність, лагідність, душевність.

Любі жінки! Нехай не тільки це свято, але й кожний день приносять Вам здійснення всіх мрій, надій і сподівань. Хай щедрою буде жіноча доля кожної з Вас! Низький уклін та щира вдячність за материнську мудрість, за самовіданність і розуміння, за вашу ніжність та чуйність. А ми, чоловіки, зробимо усе для того, щоб ваші мрії збувались.

Зі святом!

З повагою

Голова районної ради О.М.Ларченко