back

Про Програму перевезення та поховання померлих та загиблих осіб на території Чернігівського району на 2018 рік

01 березня 2018

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять перша сесія сьомого скликання)


______________ 2018 року
м.Чернігів


Про Програму перевезення та поховання
померлих та загиблих осіб на території
Чернігівського району на 2018 рік

З метою забезпечення вирішення питання по перевезенню тіл померлих та загиблих осіб, що потребують особливих умов транспортування, для забезпечення належного перевезення тіл померлих та загиблих осіб у відповідності до чинного законодавства, керуючись пунктом 16 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Затвердити Програму перевезення та поховання померлих та загиблих осіб на території Чернігівського району на 2018 рік (далі - Програма) , що додається.

2. Чернігівській районній державній адміністрації:

2.1. Забезпечити організаційне виконання Програми та інформувати районну раду про її виконання.

2.2. Передбачити виділення коштів на виконання заходів Програми у процесі виконання районного бюджету у 2018 році, виходячи з фінансових можливостей.

3. Рекомендувати об’єднаним територіальним громадам, сільським, селищним радам передбачити кошти на виконання заходів Програми у процесі виконання відповідних бюджетів у 2018 році.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань освіти, охорони здоров'я, соціального захисту, культури, спорту та туризму.

Голова районної ради О.М. Ларченко

Додаток