back

Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 0,6285 га, що надана в оренду громадянину Назаренку Михайлу Івановичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована на території Вознесенської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області (за межами населеного пункту)

27 лютого 2018

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять перша сесія сьомого скликання)


______________ 2018 року
м.Чернігів


Про затвердження технічної документації по
визначенню нормативної грошової оцінки
земельної ділянки загальною площею 0,6285 га,
що надана в оренду громадянину Назаренку
Михайлу Івановичу для ведення товарного
сільськогосподарського виробництва, яка
розташована на території Вознесенської сільської
ради Чернігівського району Чернігівської області
(за межами населеного пункту)

Розглянувши клопотання громадянина Назаренка Михайла Івановича щодо затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, відповідно до пункту “ґ” статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», керуючись пунктом 21 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Затвердити технічну документацію по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки загальною площею 0,6285 га,що надана в оренду громадянину Назаренку Михайлу Івановичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка розташована на території Вознесенської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області (за межами населеного пункту) за таким показником: загальна нормативна грошова оцінка земельної ділянки площею 0,6285 га становить 12938,95 грн.

2. Чернігівській районній державній адміністрації, Міжрайонному управлінню у Ріпкинському та Чернігівському районах Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області, Чернігівській об’єднаній державній податковій інспекції Головного управління ДФС у Чернігівській області, Вознесенській сільській раді взяти для керівництва в роботі нормативну грошову оцінку земельної ділянки на території, Вознесенської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та агропромислового розвитку.

Голова районної ради О.М. Ларченко