back

Про передачу бюджетних установ та їх майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району у комунальну власність Олишівської територіальної громади

27 лютого 2018

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцять перша сесія сьомого скликання)


20 березня 2018 року
м.Чернігів


Про передачу бюджетних установ та їх
майна зі спільної власності територіальних
громад сіл, селищ Чернігівського району у
комунальну власність Олишівської
територіальної громади

Відповідно пункту 20 частини першої статті 43, пункту 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та частини третьої статті 8 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», керуючись пунктом 39 розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу України, Положенням про порядок передачі об’єктів права спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району затвердженого рішенням районної ради від 29 січня 2009 року, враховуючи рішення Олишівської селищної ради від 30 грудня 2017 року «Про передачу майна в комунальну власність Олишівської ОТГ» та рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури, районна рада вирішила:

1. Передати безоплатно зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району у комунальну власність Олишівської територіальної громади бюджетні установи та їх майно згідно з додатками № 1 - № 5, відповідно до розмежування видатків між бюджетами.

2. Вивести із складу засновників бюджетних установ, зазначених в додатку № 1, Чернігівську районну раду Чернігівської області (код ЄДРПОУ 24843051), у зв’язку з передачею до Олишівської селищної ради Чернігівського району Чернігівської області (код ЄДРПОУ 04412544).

3. Припинити право оперативного управління відділу освіти та відділу культури та туризму Чернігівської районної державної адміністрації на майно згідно з додатками № 2 - № 5.

4. Чернігівській районній державній адміністрації Чернігівської області:

4.1. забезпечити у місячний термін передачу бюджетних установ та майна, що зазначені в додатках № 1 - № 5, відповідно до вимог чинного законодавства.

4.2. врегулювати трудові відносини працівників бюджетних установ, зазначених у додатку №1, у відповідності до Кодексу законів про працю України.

5. Уповноважити для участі в роботі комісії з питань передачі майна зазначеного у додатках № 2 - № 5 до цього рішення - депутата районної ради, голову постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури Ващенка Б. М.; депутата районної ради, секретаря постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури Ярмоленко В. Г. та начальника відділу комунального майна виконавчого апарату районної ради Хренову Н. Г.

6. Рекомендувати керівникам бюджетних установ, що передаються, розробити статут установи у новій редакції та подати на затвердження Олишівській селищній раді Чернігівського району Чернігівської області.

7. Після закінчення процесу передачі, відділу комунального майна виконавчого апарату районної ради, підготувати відповідний проект рішення районної ради та внести до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району такі зміни:

Виключити з переліку нерухомого майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району об’єкти, які зазначені у додатку 2 до цього рішення.

Виключити з переліку транспортних засобів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району об’єкти, які зазначені у додатку 3 до цього рішення.

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури та постійну комісію районної ради з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку.

Голова районної ради О.М. Ларченко

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5