back

10 січня 2018

До Чернігівської районної ради Чернігівської області надійшов запит Антикорупційної Громадської Спілки «СОВІСТЬ» на проведення громадської експертизи (переглянути...).

Предметом громадської експертизи є – актуальність і відповідність вимогам діючої методичної і нормативно-правової бази цільових та комплексних Програм, затверджених Чернігівською районною радою Чернігівської області у 2016 та 2017 роках.

Метою громадської експертизи є – підвищення якісного рівня підготовки місцевих регіональних цільових і комплексних програм, забезпечення належного контролю, прозорості і ефективності використання фінансових ресурсів за цими програмами.

Запобігання корупції шляхом зниження кількості корупціогенних чинників і корупційних ризиків в регіональних і комплексних цільових програмах Чернігівської районної ради Чернігівської області.

З метою сприяння та за забезпечення взаємодії з Антикорупційною Громадською Спілкою «Совість» з питань проведення громадської експертизи, головою Чернігівської районної ради Чернігівської області Ларченком О.М. підписано розпорядження № 2 від 09.01.2018 року «Про проведення громадської експертизи на запит Антикорупційної Громадської Спілки «Совість» (переглянути...).