back

Про затвердження районної Комплексної програми профілактики правопорушень на 2018 рік

20 грудня 2017

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцята сесія сьомого скликання)


______________ 2017 року
м.Чернігів


Про затвердження районної
Комплексної програми профілактики
правопорушень на 2018 рік

З метою забезпечення конституційних прав і свобод людини, зміцнення законності і правопорядку, спрямування зусиль правоохоронних органів на протидію суспільно - небезпечним протиправним діянням, підвищення координуючої ролі органів місцевого самоврядування, виконавчої влади в розв’язанні проблем боротьби зі злочинністю та її негативними наслідками, керуючись пунктом 16 частини 1 статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до статтей 2, 23 Закону України «Про Національну поліцію», статтей 2, 13, 25 Закон України «Про місцеві державні адміністрації», районна рада в и р і ш и л а:

1. Затвердити районну Комплексну програму профілактики правопорушень на 2018 рік, далі - Програма (додається).

2. Чернігівській районній державній адміністрації передбачити виділення коштів на виконання заходів Програми Головному управлінню Національної поліції в Чернігівській області (для Чернігівського районного відділення поліції Чернігівського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Чернігівській області) у процесі виконання районного бюджету у 2018 році, виходячи з фінансових можливостей з врахуванням вимог ст.85 Бюджетного кодексу України.

3. Рекомендувати об’єднаним територіальним громадам, сільським, селищним радам передбачити кошти на виконання заходів Програми у процесі виконання відповідних бюджетів у 2018 році.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики.

Голова районної ради О.М. Ларченко


ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА Ресурсне забезпечення
Заходи