back

Про Програму забезпечення проведення заходів та робіт місцевого значення з мобілізаційної підготовки, мобілізації, територіальної оборони, призову громадян на строкову військову службу на 2018 рік

20 грудня 2017

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцята сесія сьомого скликання)


______________ 2017 року
м.Чернігів


Про Програму забезпечення проведення
заходів та робіт місцевого значення з
мобілізаційної підготовки, мобілізації,
територіальної оборони, призову громадян на
строкову військову службу на 2018 рік

З метою забезпечення проведення заходів та робіт з мобілізаційної підготовки місцевого значення, мобілізації, територіальної оборони та призову громадян на строкову військову службу, відповідно до частини дев’ятої статті 4, частини третьої статті 7, статтей 17, 18 Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», статтей 14, 15 Закону України «Про оборону», частини п’ятої статті 15, 38 Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», керуючись пунктом 16 частини першої статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Затвердити Програму забезпечення проведення заходів та робіт місцевого значення з мобілізаційної підготовки, мобілізації, територіальної оборони, призову громадян на строкову військову службу на 2018 рік (далі - Програма), що додається.

2. Чернігівській районній державній адміністрації:

2.1. Забезпечити організаційне виконання Програми та інформувати районну раду про її виконання.

2.2. Передбачити виділення коштів на виконання заходів Програми у процесі виконання районного бюджету у 2018 році, виходячи з фінансових можливостей.

3. Рекомендувати об’єднаним територіальним громадам, сільським, селищним радам передбачити кошти на виконання заходів Програми у процесі виконання відповідних бюджетів у 2018 році.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку, законності та запобігання корупції, регламенту, депутатської діяльності та етики.

Голова районної ради О.М. Ларченко

ПОЯСНЮВАЛЬНА ЗАПИСКА
Номенклатура
Заходи