back

Про розподіл коштів перевиконання дохідної частини загального фонду районного бюджету.

14 грудня 2017

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцята сесія сьомого скликання)


14 грудня 2017 року
м.Чернігів


Про розподіл коштів перевиконання
дохідної частини загального фонду
районного бюджету

З метою сприяння виконанню депутатських повноважень та відповідно до частини 7 статті 78 Бюджетного кодексу України, керуючись пунктом 17 частини 1 та частини 2 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада в и р і ш и л а:

1. Запровадити з 01.01.2018 року та зобов’язати Чернігівську районну державну адміністрацію передбачати та спрямовувати на видатки для виконання депутатських повноважень депутатами Чернігівської районної ради до 25% від частини перевиконання доходів загального фонду районного бюджету.

2. Депутатам районної ради, які не приймали участь у 50% проведених пленарних засідань районною радою та засідань постійних комісій, здійснюється виключно за рекомендацією постійної комісії районної ради з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії районної ради з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку та з питань регламенту, депутатської етики, законності та запобігання корупції.

Голова районної ради О.М. Ларченко

Результати поіменного голосування
(переглянути...)