back

Про передачу автомобіля ВАЗ 21103 у власність Халявинської територіальної громади.

14 грудня 2017

Рішення

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцята сесія сьомого скликання)


14 грудня 2017 року
м.Чернігів


Про передачу автомобіля ВАЗ 21103
у власність Халявинської територіальної громади

Відповідно до пункту 20 частини першої статті 43 та пункту 4 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», враховуючи рішення Халявинської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області від 25 жовтня 2017 року «Про порушення клопотання перед Чернігівською районної радою та надання згоди на передачу у комунальну власність Халявинської територіальної громади автомобіля», рекомендації постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури, районна рада вирішила:

1. Передати безоплатно з спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району у власність Халявинської територіальної громади автомобіль ВАЗ 21103, 2002 року випуску, балансовою вартістю 35 702,00 грн. (тридцять п’ять тисяч сімсот дві гривні), залишковою балансовою вартістю 0,00 грн., який перебуває на балансі Чернігівської районної ради.

2. Уповноважити для участі в роботі комісії з питань передачі зазначеного у пункті 1 цього рішення транспортного засобу - депутата районної ради, голову постійної комісії районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури Ващенка Б. М. та начальника відділу комунального майна виконавчого апарату районної ради Хренову Н. Г.

3. Виконавчому апарату Чернігівської районної ради забезпечити передачу автомобіль ВАЗ 21103, згідно з чинним законодавством.

4. Після закінчення процесу передачі, відділу комунального майна виконавчого апарату районної ради внести до додатку 3 рішення Чернігівської районної ради від 28 березня 2017 року “Про внесення змін до Переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району ” (13 сесія 7 скликання) такі зміни:

Виключити з переліку транспортних засобів спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району об’єкт, який зазначено у пункті 1 цього рішення.

5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань комунальної власності, житлово-комунального господарства, транспорту та інфраструктури та постійну комісію районної ради з питань бюджету, інвестицій та соціально-економічного розвитку.

Голова районної ради О.М. Ларченко

Результати поіменного голосування
(переглянути...)