back

07 грудня 2017

Шановні колеги!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом - Днем місцевого самоврядування!

Нам випала висока довіра жителів територіальних громад представляти їх інтереси у вирішенні найскладніших життєвих питань та підвищувати загальний рівень життя. Сьогодні місцеве самоврядування є вагомою складовою народовладдя, дієвим інструментом вирішення як місцевих, так і загальнодержавних завдань. Місцеве самоврядування – найбільш наближений до людей сегмент влади, який має базуватися на активності та ініціативності громадян і відіграє провідну роль у вихованні гуманістичних традицій, налагодженні плідної співпраці громадськості та обраних нею представницьких органів.

З нагоди свята прийміть слова вдячності за Вашу сумлінну та самовіддану працю на благо розвитку Чернігівського району, в ім’я розквіту рідного краю.

Нехай розуміння і підтримка Вашої громади завжди надають Вам впевненості в подоланні перешкод і досягненні бажаних результатів, навіть у найскладніших ситуаціях.

Бажаємо усім працівникам органів місцевого самоврядування рідного Чернігівського краю і України, депутатам районної, сільської, селищної ради міцного здоров’я, родинного щастя, благополуччя, добра і достатку.

З повагою

Голова Чернігівської районної ради О. Ларченко