back

Про затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення (рілля) загальною площею 100,1297 га, яка надана в оренду громадянину Мандриці Володимиру Михайловичу строком на 5 років, за рахунок земель державної власності для ведення селянського фермерського господарства на території Петрушинської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області

07 грудня 2017

Проект

ЧЕРНІГІВСЬКА РАЙОННА РАДА
ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ
РІШЕННЯ
(двадцята сесія сьомого скликання)


14 грудня 2017 року
м.Чернігів


Про затвердження технічної документації по
визначенню нормативної грошової оцінки земельної
ділянки сільськогосподарського призначення (рілля)
загальною площею 100,1297 га, яка надана в оренду
громадянину Мандриці Володимиру Михайловичу
строком на 5 років, за рахунок земель державної
власності для ведення селянського фермерського
господарства на території Петрушинської сільської
ради Чернігівського району Чернігівської області

Розглянувши клопотання громадянина Мандрики Володимира Михайловича щодо затвердження технічної документації по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки, відповідно до пункту “ґ” статті 10 Земельного кодексу України та статті 23 Закону України «Про оцінку земель», керуючись пунктом 21 частини 1 статті 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», районна рада вирішила:

1. Затвердити технічну документацію по визначенню нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення (рілля) загальною площею 100,1297 га, яка надана в оренду громадянину Мандриці Володимиру Михайловичу строком на 5 років, за рахунок земель державної власності для ведення селянського фермерського господарства на території Петрушинської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області за таким показником: загальна нормативна грошова оцінка земельної ділянки площею 100,1297 га становить 3053088,10 грн.

2. Чернігівській районній державній адміністрації, Міжрайонному управлінню у Ріпкинському та Чернігівському районах Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області, Чернігівській об’єднаній державній податковій інспекції Головного управління ДФС у Чернігівській області, Терехівській сільській раді взяти для керівництва в роботі нормативну грошову оцінку земельної ділянки на території, Терехівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію районної ради з питань земельних відносин, екології та агропромислового розвитку.

Голова районної ради О.М. Ларченко