back

23 листопада 2017

23 листопада голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко провів виїзну приймальню в Новобілоуській територіальній громаді.

Голова Чернігівської районної ради Олександр Ларченко 23 листопада провів виїзну приймальню в Новобілоуській територіальній громаді, за якою закріплений і як депутат районної ради.

Зустріч голови районної ради з місцевими жителями відбулась в приміщенні Новобілоуської сільської ради пройшла в діловому та конструктивному руслі.

Обговорювалися земельні питання, в тому числі надходження до місцевого бюджету земельного податку та розрахунку по договорах оренди землі сільськогосподарським підприємством ТОВ «Чернігівська індустріальна молочна компанія», функціонування дошкільного навчального закладу та загальноосвітньої школи, чого очікувати від медичної, освітньої та реформи децентралізації?

Мешканці громади занепокоєні якістю вакцин, якими роблять щеплення дітям та ремонту іконостасу в місцевій Свято-Троїцькій церкві – однієї з найстаріших церков Лівобережної України, спорудження якої датується 1646 роком.

Олександр Миколайович надав роз’яснення та консультації щодо порушених питань. По деяким питанням головою районної ради дані доручення відповідним службам.

Після зустрічі з жителями Новобілоуської територіальної громади голова районної ради Олександр Ларченко спільно із Новобілоуським сільським головою Дмитром Федоровим відвідав місцеву Свято-Троїцьку церкву та будинок культури, в якому нещодавно проведені ремонтні роботи.